Intrebari frecvente


INTREBARI DESPRE PRODUSE SI COMENZI

Cum pot cauta un anumit produs in magazin? 

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile. 

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client? 

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite. 

Sunt persoana juridica. Pot cumpara? 
PARFUMUL-TESTER.RO | PARFUMUL IDEAL (parfumul-tester.ro) onoreaza comenzile.

ADMINISTRAREA CONTULUI DE CLIENT

Am uitat parola contului. Cum procedez? 

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont. 

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu? 

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu. 

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara? 

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi. 

Pot modifica o comanda lansata? 

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi. 

Pot afla informatii despre comenzile anterioare? 

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Istoric comenzi.. 

INTREBARI GENERALE

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez? 

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. 

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez? 

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.


SOLICITARE RETUR PRODUSE


Nu stiti daca ati selectat produsele potrivite chiar si dupa ce ati plasat comanda si ati fost notificat ca expediera coletului s-a efectuat?

Nu exista niciun risc! Pe www.parfumul-tester.ro aveti posibilitatea sa returnati produsele in termen de 10 zile de la cumparare, fara nici un motiv, va vom returna banii pe produse.

In cazul in care ati achizitionat produse de la noi si doriti sa le returnati, va rugam sa luati legatura cu departamentul suport clienti, prin e-mail suport@parfumul-tester.ro, sau formularul de contact.