Transport si retururi

PARFUMUL-TESTRE.RO |  (parfumul-tester.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Posta Ro, Livrare in 3-5 zile, 17 RON, Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 RON
  • FAN Courier, Livrare in 1-2 zile, 17 RON, Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 RON


Opțiuni de plata


Plata la livrare

Cea mai populara metoda de plată, preferată de cumpărătorii noştri. Platiţi produsele la livrarea prin agenţii companiei de curierat.URMARESTE COMANDA


• Daca ai comandat un produs de pe site-ul www.Parfumul-tester.ro, comanda ta va fi livrata prin curier in aproximativ 24/48 ore (Lucratoare). Termenul concret de livrare va fi comunicat de catre partenerii nostri (Fan Courier).


CLICK PE URMARESTE COMANDA SI INTRODUCETI NUMARUL DE AWB

Pentru a afla informatii despre livrarea coletului va rugam verificati daca ati primit un  email de la noi cu numarul de AWB.

AWB-urile sunt disponibile dupa scanarea acestora la sediul curierului, in general dupa ora 22.
Retur produs 


Daca nu sunte-ti multumit(a) de produs(e) se poate schimba s-au primi banii inapoi in termen de 14 zile de la primirea coletului fara nici un motiv.

Pe www.parfumul-tester.ro aveti posibilitatea sa returnati produsele nefolosite in termen de 14 zile de la cumparare, fara sa precizati cauza, va vom rambursa pretul produselor returnate.


Transportul in cazul returului este suportat de client, noi facem plata produsului / produselor in termen de 10 zile de la  primirea returului in contul bancar al clientului.

Taxa de transport nu se returneaza.

În situatia în care cumparatorul a beneficiat de livrarea gratuita a produselor în conditiile explicate la sectiunea Livrarea produselor, din pretul de restituit se vor retine aceste costuri (costurile de transport ale primei livrari).


LIVRARE_RETUR_PRETURI_OFERTE_PARFUMUL-TESTER