Parfumuri Tester

 Parfumurile Tester de pe site-ul Parfumul-tester.ro sunt NOI, nu sunt folosite, vin in cutii albe simple si sunt fara țipla (celofan).


Parfumul Tester este o versiune ambalat intr-o cutie alba, mai ieftin decat parfumul de prezentare din magazin, aflat in cutia decorativa de vanzare. Compozitia testerului este aceeasi, mirosul si persistenta de asemenea.

Versiunea Tester vine în aceeasi sticla ca versiunea retail, avand aceeaşi cantitate de parfum.


Dacă doriţi sa faceti economii, puteti achiziţiona versiunea tester.


Unii producatori de testere vor reduce costurile de producţie, prin distribuirea produselor tester fără cutie şi fără capac (cum se vad in poze). Prin capac ne referim la partea de sus decorativa, nu la duza de pulverizare care vine la toate produsele.


Există patru moduri in care un parfum tester pote fi ambalat şi vândut:

  Cu cutie si capac.                                                                         

            
  Cu cutie si fără capac.                        

    Fără cutie si cu capac.                             

              


Fără cutie si fără capac.                               

       Parfumurile Tester de pe site-ul Parfumul-Tester.ro sunt noi, pline, neutilizate si au pompita / duza de pulverizare.


Alege parfumul favorit si satisfactia dumneavoastra este 100% garantata.


Daca nu sunte-ti multumit(a) de produs(e) se poate schimba s-au primi banii inapoi in termen de 14 zile de la primirea coletului fara nici un motiv.

Pe site-ul www.parfumul-tester.ro aveti posibilitatea sa returnati produsele nefolosite in termen de 14 zile de la cumparare, fara sa precizati cauza, va vom rambursa pretul produselor returnate.

Transportul in cazul returului este suportat de client, noi facem plata produsului / produselor in termen de 10 zile de la  primirea returului in contul bancar al clientului.

Taxa de transport nu se returneaza. 

În situatia în care cumparatorul a beneficiat de livrarea gratuita a produselor în conditiile explicate la sectiunea Livrarea produselor, din pretul de restituit se vor retine aceste costuri (costurile de transport ale primei livrari).


LIVRARE_RETUR_PRETURI_OFERTE_PARFUMUL-TESTER